YouTube Premium: Goedkoper met een VPN

Wil je genieten van YouTube Premium tegen een lagere prijs? Dit is zelfs mogelijk in jouw land. Wil je weten hoe dit werkt en waarom je een VPN zou moeten gebruiken?

In deze gids duiken we dieper in hoe je Shellfire VPN kunt gebruiken om toegang te krijgen tot YouTube Premium tegen een verminderde kostprijs, waarbij we de voordelen en het technische proces achter deze strategie verkennen.

Belangrijke punten

  • YouTube Premium stelt je in staat om video’s direct van het platform te downloaden. Het biedt ook toegang tot YouTube Music en de uitgebreide bibliotheek daarvan.
  • YouTube Premium is goedkoper in andere landen zoals Argentinië, India en Turkije.
  • Shellfire VPN stelt je in staat om je eigen IP-adres te manipuleren. Als je een land zoals Argentinië of India kiest en vervolgens YouTube bezoekt, zal de website denken dat je in dat land bent.

Wat is YouTube Premium en wat zijn de voordelen?

YouTube Premium is een verbeterde versie van YouTube die verschillende voordelen biedt. Dit omvat:

  • Geen advertenties: Een van de belangrijkste voordelen van YouTube Premium is de afwezigheid van advertenties. Door je te abonneren, geniet je van content zonder onderbrekingen door advertenties.
  • Offline downloads: YouTube Premium stelt je in staat om video’s te downloaden om ze offline te bekijken.
  • Toegang tot YouTube Music: Het abonnement op YouTube Premium omvat toegang tot YouTube Music, een muziekstreamingplatform.
  • Exclusieve content: YouTube Premium biedt toegang tot exclusieve originele films en series.

Wanneer je een VPN gebruikt, zoals Shellfire VPN, om toegang te krijgen tot YouTube Premium vanuit landen met lagere tarieven, maximaliseer je dit voordeel door het tegen een gereduceerde prijs te verkrijgen. Daarnaast kun je niet alleen profiteren van het advertentievrije kijken, maar ook een uitgebreide muziekbibliotheek verkennen.

YouTube Premium + VPN

Handleiding: hoe je je kunt abonneren op YouTube Premium met Shellfire VPN

Met Shellfire VPN kun je je IP-adres manipuleren, waardoor je je geografische locatie virtueel kunt kiezen. Door een land zoals Argentinië of India te kiezen, zal de website denken dat je je in dat land bevindt. Dit stelt je niet alleen in staat om lokale content te genieten, maar ook om te profiteren van lokale prijzen bij het aanschaffen van diensten zoals YouTube Premium.

Volg deze stappen om een Argentijns IP-adres te gebruiken:

  1. Download Shellfire VPN voor jouw besturingssysteem.
  2. Installeer de Shellfire VPN-app.
  3. Verbind met het door jou gekozen land via de app.

Met deze eenvoudige stappen kun je toegang krijgen tot je YouTube-account en YouTube Premium aanschaffen tegen een betaalbaardere prijs.

Klik hier om Shellfire VPN te downloaden voor Windows, Mac, iOS en Android!

Waar is YouTube Premium goedkoper?

Argentinië, met een prijs van ongeveer 2,20 euro per maand, is slechts een van de vele opties. Turkije heeft een redelijke prijs, ongeveer 1,60 euro per maand.

Andere landen zoals Oekraïne (2,70 euro), India (1,60 euro), de Filipijnen (2,90 euro) en Indonesië (ongeveer 3,80 euro per maand) bieden veel goedkopere tarieven in vergelijking met landen zoals Duitsland (11,90 euro per maand).

Wil je weten hoe je YouTube kunt ontgrendelen met een VPN? Hier leggen we het je uit!

Heb je een buitenlandse creditcard nodig om je te abonneren op YouTube Premium?

Dankzij globalisering is het niet nodig om een bankrekening in een ander land te hebben. Veel bedrijven en particulieren hebben rekeningen in volledig verschillende landen, wat betekent dat je geen buitenlandse creditcard nodig hebt om YouTube Premium tegen een toegankelijkere prijs te verkrijgen met deze truc.

Is het legaal?

Is het legaal om YouTube Premium te kopen met een VPN?

Opmerking: De onderstaande paragrafen vormen geen juridisch advies.

Het antwoord is ja en nee. Deze methode bevindt zich in een grijs gebied. Hoewel het niet is hoe YouTube bedoeld is om te functioneren, heeft het bedrijf momenteel beperkte opties om hier iets tegen te doen.

Miljoenen mensen gebruiken deze methode (of Shellfire VPN) om YouTube Premium tegen een lagere prijs te verkrijgen. Het is onwaarschijnlijk dat YouTube besluit zoveel mensen te vervolgen, laat staan strengere maatregelen te nemen.

Conclusie

Samenvattend heeft het gebruik van Shellfire VPN om YouTube Premium tegen een lagere prijs te verkrijgen zowel economische als privacyvoordelen. Je krijgt niet alleen meer diensten voor minder geld, maar je surft ook volledig anoniem met Shellfire VPN.

Dit betekent dat je online gegevens niet automatisch worden gedeeld met grote bedrijven zonder jouw toestemming, zoals vaak het geval is. Bovendien kun je genieten van content die niet beschikbaar is in jouw land van verblijf, niet alleen op YouTube.

Een praktisch voorbeeld is het toegang krijgen tot lokale nieuws- en tv-kanalen uit andere landen vanuit het comfort van je eigen huis met Shellfire VPN. Je hoeft niet naar een ander land te reizen om dit te doen. YouTube Premium wordt een extra voordeel dat je krijgt bij het aanschaffen van Shellfire VPN.

Afbeelding: dimarik16

No ratings yet.

How did you like this post?